Pakketten voor velgenwissel

Bij Bandenhotel Sittard-Geleen, kunt uw kiezen uit een aantal voordelige jaar pakketten, U regelt dan in een pakket de wissel van u banden en opslag. Hoe meer sterren een pakket (suite) heeft hoe uitgebreider het is. Zo zijn er verschillende schoonmaak gradaties n.l:

  • Clean Standaard: Velg en band worden gereinigd met een shampoo (veilig voor band) zodat alle modder, pekel/zout resten verwijderd worden.

  • Clean Tyre: (alleen met banden mogelijk) Hierbij wordt de band gereinigd met shampoo (veilig voor band) gedroogd, en behandeld met vynl (banden zwart) het rubber van de band wordt hierdoor beschermd tegen UV en vuil. Het rubber van de band blijft langer soepel, en de banden zien weer al nieuw uit.

  • Clean Extra: (alleen band & velg combinatie) Hierbij worden velg en band gereinigd met shampoo waarbij de velg eerst wordt gereinigd met velgenreiniger. hierboor wordt eerst alle aangekoekte vuil resten zoals remstof verwijderd.

  • Clean Super (alleen band & velg combinatie) Idem aan Clean Extra echter hierna wordt de band gedroogd en behandeld met vynl (bandenzwart) 

Budget Suite Rim & Tyre

Budget Suite Rim & Tyre

Met dit pakket regelt u uw opslag en de wissel voor een heel jaar. In dit pakket zit dus 2x een wissel van de zomer en wintervelgen en een heel jaar opslag.

Royal Suite Rim & Tyre

Royal Suite Rim & Tyre

Idem aan Budget suite, alleen dan met 2x clean standaard reiniging zodat u altijd een gereinigde set terug krijgt.

Presidentail Suite Rim & Tyre

Presidentail Suite Rim & Tyre

Yes we can! Velgen met hardnekkig vuil? met dit pakket maken wij het schoon, dit pakket bestaand uit 1 jaar opslag, 2 velgenwissel en 2x Clean Extra

King Suite Rim & Tyre

King Suite Rim & Tyre

Deze suite is alleen mogelijk en een Aluminiumvelg en Stalenvelg combinatie (zomer en wintervelgen) De Aluminiumvelg (zomerset) wordt gereinigd met Clean Super en de Stalenvelg wordt gereinigd met Clean Standaard. Zo heeft u in de zomer een super gereinigde set en de winter set is ondaan van alle vuil die de winter met zich mee brengt. Uiteraard met 2x velgenwissel en 1 jaar opsla

Penthouse Suite Rim & Tyre

Penthouse Suite Rim & Tyre

De absulute topper, voor diegenen die altijd goed voor de dag wil komen. beiden sets worden Clean super gereinigd, indien u een stalen set heeft worden de wieldoppen tevens gereinigd. Met set heeft een jaar lang, opslag, wissel en reiniging op top niveau! Het ware total tyre care!

Bandenhotel Sittard-Geleen | Industrienummer 16571 | Industriestraat 6A | 6135 KH Sittard | Tel. 046-8200231 |

Bezoek onze Facebook Pagina