Opslaan van banden volgens Total Tyre Care

bandenhotel sittard geleenMet een capaciteit van ruim 1500 bandensets, kunt u altijd terecht bij het bandenhotel sittard geleen. Niet alleen is er altijd plaats, maar u banden worden ook met de grootste zorg opgeslagen. De banden worden geanaliseerd en afhankelijk van het pakket eventueel gereinigd.

De Banden krijgen daarna elk een label met u gegevens, dit label is natuurlijk voorzien van een barcode. Als als er 2 sets klaar liggen voor de opslag, worden deze op een pallet (ook wel ''cradle'' genoemd) gelegd. De banden liggen dus plat op de wang van de band, mocht de band dus tijdens de opslag lucht verliezen dan kan er geen vervorming in het loopvlak ontstaan. Bij massa opslag in bandenrekken bestaat dit risico wel!

De banden worden alleen verplaats vanuit de werkplaats als ze op de ''cradle'' liggen, dit gebeurd om het aantal handelingen weg te nemen en zo schades aan velg en band te vermijden.

Nadat de banden op de pallet  naar het magzijn zijn verplaats worden ze in de stellingen op geslagen. Dmv barcode en een voorraad systeem weten we precies waar de terug te vinden zijn.

Het magazijn voldoet natuurlijk ook aan de voorwaarde om banden in de juist condities op te slaan n.l., weinig tot geen UV-licht waardoor banden uitdrogen, en geen vocht waardoor velgen gaan oxideren

Bandenhotel Sittard-Geleen | Industrienummer 16571 | Industriestraat 6A | 6135 KH Sittard | Tel. 046-8200231 |

Bezoek onze Facebook Pagina